Šampion šampionů 2013



Datum konání:
25.1.2014

1451997_696544800366237_345820422_n.jpg
První vrcholná výstavní akce letošní sezóny je za námi. Opět úžasná atmosféra a prostředí. Neskutečný zažitek a úspěch se psem GARFIELD Codeli Girls na výstavě Šampion šampionů. Takové akce jsem se účastnil již několikrát, ale letošek byl opravdu vyjímečný. Již nový systém hodnocení byl originální. Najednou posuzovalo pět rozhodčích (Tamás Jakkel, Miroslav Václavík, Otakar Vondrouš, Vladimír Adlt, Vladimír Piskay). Ve skupinách se běhalo ve dvojicích KO systémem. Každy pes se proběhl a postavil se na červený nebo zelený koberec. Každý rozhodčí měl červenou a zelenou palku a ten který se více líbil, pro něho zvedal pálku podle barvy koberce na kterem pes stál. PES S VĚTŠÍM POČTEM BODŮ POSTUPOVAL DÁL. Ve II FCI skupině bylo vybráno do užšího výběru 16 psů. S Garfildem jsme postupně vyřadili velkého švýcarského salašnického psa 5:0, tosa inu 4:1, středního knírače pepř a sůl 3:2 a ve finále německou dogu černou 4:1. A bylo z toho vítězství II. FCI skupiny.
Velké finále - vítěze jednotlivých FCI skupin - hodnotilo opět pět rozhodčích (Tamás Jakkel, Vladimír Piskay, Miroslav Václavík, Linda Voláriková, Otakar Vondrouš). Každy si důkladně prohlédl a nechal proběhnout jednotlivé psy a do tabulky napsal každy své pořadí 1-10. Pes s nejnížším počtem bodu se stal vítězem.
S Garfildem jsme skončili na bedně, na krásném třetím místě. Oficiálně třetí nejkrásnější pes České republiky. Úžasný zážitek. Velký dík patří všem, kteří nám na místě fandily a mohutně podporovali.

FB fotogalerie
VIDEO
VIDEO


18. 5. Nataša

Zítra: Ivo

 

 

www.auracanis.cz


10 let BSP

Návštěvnost stránek

167496
danka_footer[1].png