2x CACIB ARAD 2011 Rumunsko



Datum konání: 26.a 27.2011

HARRY a EIMY
Hon na posledního CACIBa je u konce. EIMY z Mokrovous k zatím třem získaným titulům CACIB a pěti resCACIB, přidala konečně poslední CACIB, a tím splnila podmínku pro přidělení titulu INTERCHAMPION.
Tentokrát jsme vyrazili na dvoudenní Mezinárodní výstavu psů do rumunského Aradu. Cesta do neznáma, plná očekávaní a překvapení se vyplatila. I přes malé počty psů ve třídách se ukázalo, že tituly se nedávají za účast, ale za kvalitu. Proto se v hodně případech odcházelo s VD a bez titulů.
Přihlášeného jsem měl Harryho a Eimy.
První den u rumunského rozhodčího Cristiana Stefanesca získal Harry Excelent 2 res.CAC a Eimy Excelent 1 CAC, CACIB a BOB. Tím ji byl přidělen i titul Rumunský Champion.
Druhý den posuzoval také rumunský rozhodčí Marius Iliev, který po zjištění, že jsem z Čech spustil plynně česky. Od něj dostal Harry také Excelent 2 res.CAC a Eimy Excelent 1 CAC a CACIB. Tím ji byl přidělen i titul Rumunský Grandchampion.
Dlouhá cesta do neznáma se tedy vyplatila a mojí radost ze všeho pochopí hlavně ti, kteří znají celý její přiběh od začátku, kdy se k nám Eimy před pěti lety vrátila ve zuboženém stavu, kdy na ní přes srst byly vidět všechny kosti a bála se i vlastního stínu. Tehdy by mě ani ve snu nenapadlo, že to dotáhne až na INTERCHAMPIONA.

HARRY z Mokrovous
Eimy z Mokrovous


29. 4. Robert

Zítra: Blahoslav

 

 

www.auracanis.cz


10 let BSP

Návštěvnost stránek

167463
danka_footer[1].png