WORLD DOG SHOW 2010



Datum konání:
27.6.2010

Eliška z Mokrovous.JPG
Dlouho očekávaný vrchol letošní výstavní sezony se přiblížil a my vyrazili směr Dánsko do města Herning, kde se konala Světová výstava psů.
To jak byla letošní WDS uspořádána a zorganizována, bralo dech nejen nám, ale asi i všem ostatním,. Takový servis pro vystavovatele jsme ještě nikde nezažili. Začalo to ubytováním - kemp pro vystavovatele byl připraven přimo u výstaviště. Už tam byla velká umývarna se sprchami pro psy, kde bylo možno si je i vyfoukat. Na vstupním listu byli souřadnice pro GPS, kde nejblíže u svého kruhu zaparkovat, a to ještě k tomu zdarma. U velkých prostorných kruhů (u nás by z nich byly tak čtyři) byly boxy se stoly na úpravu psů. K tomu přehlídka 280 BSP (čtvrté nejpočetněji zastoupené plemeno na WDS) - opravdu těch nejkrásnějšich nejen z celé Skandinávie, ale z celého světa, v nás zanechalo nezapomenutelný zážitek.
Psi českých zástupců se ve velké konkurenci neztratili. Největšího úspěchu dosáhla hned na začátku v dorostu fena INDY van´t Stokerybos Martiny Kopecké, která svou třidu vyhrála, porazila i dorosteneckého psa a získala titul Best of pup. Do Čech putuje tento titul po druhé za sebou.
Mokrovouské na WDS reprezentovaly Ch.ELIŠKA a Jrch.HEDDA. Obě ve svých třídách získaly známku excelent (výborná). Při velmi přísném posuzování, kde padaly dostatečné, dobré a velmi dobré, jsme s hodnocením více než spokojeni.

Kompletní výsledky BSP

Foto Hedda
Světoví vítězové-pes a fena
Čekání v kruhu


16. 5. Přemysl

Zítra: Aneta

 

 

www.auracanis.cz


10 let BSP

Návštěvnost stránek

167489
danka_footer[1].png